Mennyei sajtos stangli négyféle sajttal: ez az igazán szaftos és puha tészta titka
Isteni finom lesz a sajtos stangli, ha négyféle sajtot használsz fel hozzá.
Összesen 378 találat.
Isteni finom lesz a sajtos stangli, ha négyféle sajtot használsz fel hozzá.
Ezzel a módszerrel isteni finom, kívül ropogós, belül puha, szaftos sajtos rudakat készíthetsz.
A dupla sajtos falatok onnan kapták a nevüket, hogy a tésztájukba és a tetejükre is bőven jut a reszelt sajtból.
A kelt tésztából készült pizzás pogácsa a fűszeres paradicsompürének és a sajtnak köszönheti nagyszerű ízét.
Kész lapokból minimális munkával kész van a mennyei kapros-túrós rétes.
Az olaszok a focacciát eredetileg reggelire fogyasztották, ma pedig legtöbbször előételként kerül az asztalra.
A finom, puha vajas-sajtos kekszek tökéletesek vendégváró fogásnak vagy csak úgy falatozni is.
Ezek a mennyei szezámmagos sós rudak sajtos gyúrt tésztából készülnek. Egy kis ecettől lágyabb és könnyebben nyújtható lesz.
A sváb pogácsa foszlós kelt tésztából készül, a tésztájába pedig sertészsír is kerül.
Házilag is készíthetsz puha sajtos pereceket, amelyeket utána olyan jó egy pohár ital mellé vagy beszélgetés közben falatozni.
A házi köményes rúd nagyon finom esti rágcsálnivaló a vendégeknek, egy pohár bor mellé, vagy akár csak a tévé előtt ülve.
Ha kifogytál a sütikből, vagy friss, ropogós finomsággal lepnéd meg a locsolókat, a medvehagymás, sajtos tekercsek kapóra jöhetnek.
A leveles tésztából készült sonkás-sajtos csavart rúd az egyik legfinomabb sós ropogtatnivaló.
A klasszikus, nagyiféle káposztás pogácsa elkészítése időt kíván, de minden perce megéri.
A foszlós sajtos kocka könnyen összeállítható, abbahagyhatatlan sós sütemény.
Egy vidám baráti estére nem is kell finomabb ropogtatnivaló ennél a sajtos házi ropinál.
Leveles tésztából pillanatok alatt elkészítheted a pizzás csigát.
Ezek a nagyon finom, szezámmagos-túrós rudak pillanatok alatt elfogynak a tálból.
A finom, gyúrt tésztából készült négysajtos csiga ideális harapnivaló a sós aprósütemények szerelmeseinek.
A házi tepertős pogácsa nosztalgikus hangulatú, nagyon finom ropogtatnivaló.
A leveles tésztába burkolt kolbászos falatkák vendégvárónak is tökéletesek.
A leveles tésztából készült sonkás-sajtos tekercs pillanatok alatt elkészül, laktató és nagyon finom.
A házi készítésű, omlós sajtos rúdnál nem is kell finomabb ropogtatnivaló.
Ha lapul leveles tészta a hűtődben, akár az utolsó pillanatban is elkészítheted a roppanós tésztájú, kolbásszal töltött falatokat.
A karácsonyi édességek után szilveszterkor jobban fogynak a sós, sajtos sütik. Számos bevált és egyszerű változatot is mutatunk.
A sok édesség mellett ne feledkezz meg karácsonykor a sós sütikről se! A túrós-sajtos rudakat nem lehet elhibázni és abbahagyni sem.
A leveles tésztába göngyölt virslis párnácskák tíz perc alatt készen vannak, és abbahagyhatatlanul finomak.
Családi, baráti összejövetelek kedvencei a virslis tekercsek, amiket akár tartalmas leves vagy főzelék után második fogásnak is tálalhatsz.
A leveles tepertős pogácsa mindig villámgyorsan elfogy az asztalról. Bár érdemes többször hajtogatni és keleszteni, megéri rászánni az időt.
A muffin nem csak édes lehet: a sós, sajtos cukkinimuffin reggelire, uzsonnára és vacsorára is tökéletes választás.